...
Kopers-bescherming
4.59
Uitstekend

Spijkerjackets

Het blauwe spijkerjasje is versierd met kralen en franjes, heeft lange mouwen, een kraagje en sluit met knopen. Het blauwe spijkerjasje is versierd met kralen en franjes, heeft lange mouwen, een kraagje en sluit met knopen.

Spijkerjacket Elise Blauw

Vanaf € 64,99
Het lichtblauwe spijkerjacket is versierd met kleurrijke kralen, heeft lange mouwen, een kraag en sluit met knoopjes. Het lichtblauwe spijkerjacket is versierd met kleurrijke kralen, heeft lange mouwen, een kraag en sluit met knoopjes.

Spijkerjacket Jasmijn Lichtblauw

Vanaf € 119,99
Spijkerjacket Liv Lichtblauw Spijkerjacket Liv Lichtblauw

Spijkerjacket Liv Lichtblauw

Vanaf € 119,99
Denim Jacket Fringe Blauw Denim Jacket Fringe Blauw

Denim Jacket Fringe Blauw

Vanaf € 74,99
Het lichtblauwe spijkerjacket is versierd met gekleurde kralen en borduursels. Het jacket heeft lange mouwen, een kraag en sluit met knopen. Het lichtblauwe spijkerjacket is versierd met gekleurde kralen en borduursels. Het jacket heeft lange mouwen, een kraag en sluit met knopen.

Spijkerjacket Daniek Lichtblauw

Vanaf € 119,99
Het lichtblauwe spijkerjacket is versierd met kleurrijke kralen en flosjes. Het jacket heeft lange mouwen, een kraag en sluit met knoopjes. Het lichtblauwe spijkerjacket is versierd met kleurrijke kralen en flosjes. Het jacket heeft lange mouwen, een kraag en sluit met knoopjes.

Spijkerjacket Vera Lichtblauw

Vanaf € 119,99
Het blauwe spijkerjacket heeft lange mouwen, een kraag, sluit met knoopjes en heeft een opdruk van hartjes borduursels. Het blauwe spijkerjacket heeft lange mouwen, een kraag, sluit met knoopjes en heeft een opdruk van hartjes borduursels.

Spijkerjacket Hartjes Blauw

Vanaf € 59,99
Het lichtblauwe spijkerjacket is versierd met kleurrijke kralen en borduursels. Het jacket heeft lange mouwen, een kraag en sluit met knoopjes. Het lichtblauwe spijkerjacket is versierd met kleurrijke kralen en borduursels. Het jacket heeft lange mouwen, een kraag en sluit met knoopjes.

Spijkerjacket Candice Lichtblauw

Vanaf € 119,99
Het lichtblauwe spijkerjacket is versierd met kleurrijke kralen en flosjes. Het jacket heeft lange mouwen, een kraag en sluit met knoopjes. Het lichtblauwe spijkerjacket is versierd met kleurrijke kralen en flosjes. Het jacket heeft lange mouwen, een kraag en sluit met knoopjes.

Spijkerjacket Merlin Lichtblauw

Vanaf € 119,99
Het blauwe spijkerjacket heeft destroyed details, een kraag, zakken en sluit met knoopjes. Het blauwe spijkerjacket heeft destroyed details, een kraag, zakken en sluit met knoopjes.

Spijkerjacket Mabel Blauw

Vanaf € 59,99
De blauwe spijkerjas heeft een kraag, knopen, zakken en lange mouwen. De blauwe spijkerjas heeft een kraag, knopen, zakken en lange mouwen.

Spijkerjacket Nori Blauw

Vanaf € 42,99
De blauwe spijkerjas heeft een kraag, zakken, knopen en lange mouwen.

Spijkerjacket Dunya Blauw

Vanaf € 39,99
Vivid | Denim Gilet E1397 Blauw

Vivid | Denim Gilet E1397 Blauw

Vanaf € 26,99
De blauwe, cropped spijkerjas heeft een rafelige onderkant, een kraag, zakken en knopen. De blauwe, cropped spijkerjas heeft een rafelige onderkant, een kraag, zakken en knopen.

Spijkerjacket Lieke Blauw

Vanaf € 32,99

Jackets voor dames

Ben jij op zoek naar een nieuw jacket voor dames? Bij Twinkels Fashion & Lifestyle shop je een grote collectie jassen, jackets, leren jassen en spijkerjassen. Maar ook winterjassen, parka’s en trenchcoats. Je shopt de collectie makkelijk online via de webshop of in een van de winkels in Den Bosch, Uden, Oss & Rosmalen.

Spijkerjassen kopen bij Twinkels

Een trend die al jaren meegaat zijn spijkerjackets voor dames. Ze zijn in de zomerse seizoenen perfect te dragen als jas en in de winter maken ze deel uit van jouw dagelijkse outfit. Ideaal om dus een spijkerjas in jouw garderobe te hebben omdat dit item in elk seizoen van pas komt!

Makkelijk trendy damesjackets bestellen

De hele collectie jassen voor dames is makkelijk te bestellen via de webshop van Twinkels Fashion & Lifestyle. Bestel je je nieuwe kleding, schoenen of accessoires op een werkdag voor 17:00u? Dan versturen wij jouw bestelling diezelfde dag nog!