Over Twinkeltje Fashion & Lifestyle

Leuke kleding shoppen bij Twinkels

Twinkels in Den Bosch, Uden & Oss

De mooiste Twinkels, de mooiste collecties musthaves!

Spijkerbroeken voor dames kopen

De aller- allerleukste Fashion & Lifestyle (T)winkels van Nederland bommetje vol goedkope kleding, schoenen en accessoires voor dames, en woonaccessoires.

Al meer dan 17 jaar, maar iedere week anders én leuker. Twinkels Fashion & Lifestyle heeft namelijk minimaal 1x per week, maar meestal nog vaker dan dat, een nieuwe collectie. Musthaves uit o.a. Parijs, geinspireerd door bekende fashionbloggers en -vloggers, en de collecties van topmerken als PureWhite/ BALLIN Amsterdam, Delousion, Franzel Amsterdam, Goldie Estelle & Mrs. Goldie, LOFTY MANNER, Maison Runway, Radical, Rich!, Royal Tempation, Savage, Sixth June en Unusual. "Voor jeans weten heel veel fashionista's osn goed te vinden. Twinkels Fashion & Lifestyle heeft het grootste aanbod van Nederland in goedkope- én perfect-passende jeans van Queen Hearts, Laulia en Toxik. Ook van de jeans hebben we elke week weer nieuwe modellen en aanvulling van de bestsellers", vertelt Debbie.

Dameskleding kopen bij Twinkels Den Bosch

La Strada is een populair schoenenmerk bij Twinkels Fashion & Lifestyle. De accessoires zijn van de merken Biba, Etikka, IKKI en QUAY Australia, maar het grootste deel van de collectie komt direct uit Parijs.

Nagenoeg de hele collectie is verkrijgbaar in de webshop van Twinkels(.nl). Bestel je op een werkdag vóór 18.00u? Dan heb je jouw bestelling de volgende dag al in huis!

Sinds de verhuizing op de Helftheuvelpassage in Den Bosch, in 2015, is het aanbod nog groter, of eigenlijk breder, dan het al was. “Dit pand geeft ons eindelijk de ruimte om onze ideeën te verwezenlijken. Het is leuk om, naast kleding, schoenen en accessoires, ook een prachtig aanbod woonaccessoires neer te zetten. Het sfeertje is een beetje Sober & Stoer; we gaan van een Chinese pot uit +/-1800 tot leuke, glazen windlichten en 'verse' kranzen", zegt Debbie. Het '& Lifestyle' doen we in Twinkel op de Helftheuvelpassage in Den Bosch, en in onze nieuwe winkel op de Galerij in Uden.

Kom langs, kom Twinkelen!

Naar boven