...
Kopers-bescherming
4.59
Uitstekend

Over Twinkels Fashion

Welkom bij Twinkels Fashion! Namens mijn ouders, John & Detje, mijn broertje Tommie, ons hele team van zo’n 16 enthousiaste dames en namens mijzelf, Debbie van harte welkom!

Meer dan 25 jaar geleden zijn mijn ouders, toen nog Twinkeltje, begonnen. Stel je voor: een winkelpandje op een pleintje in Den Bosch, bommetje vol met kleding, schoenen en accessoires voor dames, en destijds vooral heel veel vaste klanten. Klanten van jong tot oud. Wekelijks werd er 2 tot 3 keer per week naar het inkoopcentrum gegaan om nieuwe bestsellers te vinden, en de bestaande collectie weer aan te vullen. Aan ‘nee-verkopen doe ik niet’, riep mijn moeder toen al. En vanaf dag 1 een groot succes!

Vanuit de, in de volksmond ‘’t winkeltje op het pleintje in Den Bosch’ zijn we uitgegroeid tot de aller- allerleukste fashion stores voor kleding, schoenen & accessoires, voor een leuke prijs en met wekelijks nieuwe items. Allemaal geïnspireerd door de bekende fashion magazines en hot influencers.

Voor jeans weten heel veel dames ons goed te vinden. We hebben een megagroot aanbod goedkope jeans van merken als o.a. Queen Hearts, VS Miss, Toxik en Redial. Maar eigenlijk is ons hele assortiment groot.

We hebben inmiddels 4 fysieke (T)winkels; in Den Bosch, Uden, Oss & Rosmalen, en Formidabel. Ons nieuwste concept. Het verschil? Waar we bij Twinkels focussen op de wat jongere fashionista, zijn we er bij Formidabel echt voor iedereen. Letterlijk voor van jong tot oud, van stoer tot girly, en voor dames met maat 34 tot dames met maat 48.

Nieuwsgierig naar de collectie? Het hele assortiment, van zowel Twinkels Fashion als Formidabel, vind je in onze webshop.

-X- van Debbie