Webshop medewerker

Twinkels Fashion & Lifestyle is een succesvol en gezellig familiebedrijf met een hoofdkantoor en 5 winkels; 4x Twinkels Fashion & Lifestyle in Den Bosch, Uden, Oss & Rosmalen, en Formidabel in Den Bosch. Iedere winkel met eigen sfeertje, maar allemaal binnen die van Twinkels. Gezellig, met aandacht, veelzijdig en sprankelend!

In onze winkels vind je een grote collectie kleding, schoenen & accessoires en Lifestyle, welke we wekelijks vernieuwen. De collectie, samen met onze styling adviezen én de allerbeste service maken Twinkels tot een groot succes! We groeien hard, vooral online! En zijn daarom op zoek naar enthousiaste collega's om ons team te versterken. 
 
WAT BIEDEN WIJ?
Bij Twinkels is geen dag hetzelfde. Wij bieden een afwisselende baan in de Fashion, in een klein- en gemotiveerd team. Een meer dan marktconform salaris, reiskostenvergoeding én leuke personeelskortingen.

WAT ZOEKEN WIJ?
- een echte aanpakker die graag initiatief neemt
- je bent klantvriendelijk, servicegericht én gezellig
- minimaal 21 jaar oud
- minimaal 4 dagen in de week beschikbaar
- in het bezit van een rijbewijs

WAT ZIJN JE WERKZAAMHEDEN?
- order picken
- verwerken van ruilingen en retouren
- aanvullen van de voorraad van onze winkels
- klantenservice (minimale taken)
- voorbereidingen fotoshoots op pop en/of model

 
Enthousiast over deze functie? Overtuig ons dat jij onze nieuwe collega moet worden, stuur je motivatie en CV met foto naar debbievandeursen@twinkels.nl