Verkoopmedewerker Twinkels Fashion & Lifestyle (Den Bosch en/of Uden)

Twinkels Fashion & Lifestyle is een succesvol en gezellig familiebedrijf met een hoofdkantoor & 5 winkels; 4x Twinkels Fashion & Lifestyle in Den Bosch, Uden, Oss & Rosmalen, en Formidabel in Den Bosch. Iedere winkel met eigen sfeertje, maar allemaal binnen die van Twinkels. Gezellig, met aandacht, veelzijdig en sprankelend!

In onze winkels vind je een grote collectie kleding, schoenen & accessoires en Lifestyle, welke we wekelijks vernieuwen. De collectie, samen met onze styling adviezen én de allerbeste service maken de Twinkels tot een groot succes! We groeien hard en zijn daarom op zoek naar een enthousiaste collega om ons team te versterken. 
 
WAT BIEDEN WIJ?
Bij Twinkels is geen dag hetzelfde. Wij bieden een afwisselende baan in de Fashion, in een klein- en gemotiveerd team. Een meer dan marktconform salaris, reiskostenvergoeding én leuke personeelskortingen.

WAT ZOEKEN WIJ?
- een echte aanpakker die graag initiatief neemt
- je bent klantvriendelijk, servicegericht én gezellig
- minimaal 21 jaar oud
- minimaal 3 dagen in de week beschikbaar
- werkervaring is fijn!
- in het bezit van een rijbewijs

WAT ZIJN JE WERKZAAMHEDEN?
- enthousiast en correct te woord staan van klanten
- uitstekende adviserende rol bij verkoop
- optimaal presenteren van de collecties
- verzamelen van artikelen voor de webshop
 
Enthousiast over deze functie? Overtuig ons dat jij onze nieuwe collega moet worden, stuur je motivatie en CV met foto naar debbievandeursen@twinkels.nl