...
Kopers-bescherming
4.58
Uitstekend

Veterlaarsjes

De beige boots hebben veters, een rits en een rubberen zool. De beige boots hebben veters, een rits en een rubberen zool.

Boot Jody Beige

Vanaf € 39,99
Boot Jody Zwart Boot Jody Zwart

Boot Jody Zwart

Vanaf € 39,99
Boot Dian Beige Boot Dian Beige

Boot Dian Beige

Vanaf € 33,99
Boot Dian Zwart Boot Dian Zwart

Boot Dian Zwart

Vanaf € 33,99
Boot Louise Beige Boot Louise Beige

Boot Louise Beige

Vanaf € 42,99
Boot Louise Zwart Boot Louise Zwart

Boot Louise Zwart

Vanaf € 42,99
Boot Kate Taupe Boot Kate Taupe

Boot Kate Taupe

Vanaf € 37,99
Boot Kate Donkergroen Boot Kate Donkergroen

Boot Kate Donkergroen

Vanaf € 37,99
Boot Meggie Beige Boot Meggie Beige

Boot Meggie Beige

Vanaf € 37,99
De beige boot is afgewerkt met suède en heeft veters, een rits en een grove zool. De beige boot is afgewerkt met suède en heeft veters, een rits en een grove zool.

Boot Wendy Beige

Vanaf € 37,99
De groene boot is afgewerkt met suède en heeft veters, een rits en een grove zool. De groene boot is afgewerkt met suède en heeft veters, een rits en een grove zool.

Boot Wendy Groen

Vanaf € 37,99
De zwarte boot is afgewerkt met suède en heeft veters, een rits en een grove zool. De zwarte boot is afgewerkt met suède en heeft veters, een rits en een grove zool.

Boot Wendy Zwart

Vanaf € 37,99
De zwarte boot, is gemaakt van PU-leer. De schoen heeft veters, een rits, een riempje en een grove zool. De zwarte boot, is gemaakt van PU-leer. De schoen heeft veters, een rits, een riempje en een grove zool.

Boot Macy Zwart

Vanaf € 37,99
Boot Meggie Zwart Boot Meggie Zwart

Boot Meggie Zwart

Vanaf € 37,99
De zwarte boot, is afgewerkt met suède, heeft veters en een rits. De zwarte boot, is afgewerkt met suède, heeft veters en een rits.

Boot Emily Zwart

Vanaf € 41,99
De zwarte boot, gemaakt van PU-leer heeft veters, een grove zool en rits. De zwarte boot, gemaakt van PU-leer heeft veters, een grove zool en rits.

Boot Leyla Zwart

Vanaf € 34,99
De zwarte laars, gemaakt van PU-leer, heeft veters en een grove zool. De zwarte laars, gemaakt van PU-leer, heeft veters en een grove zool.

Boot Zoe Zwart

Vanaf € 34,99

Mooie veterlaarsjes kopen bij Twinkels 

Bij Twinkels Fashion & Lifestyle kun je mooie veterlaarsjes kopen, in de Twinkels in Den Bosch, Uden, Oss & Rosmalen, én online via de webshop. De collectie wisselt wekelijks, en soms zelfs vaker dan dat.. 

De collectie kleding, schoenen en accessoires komt onder andere uit Parijs en Amsterdam, en is geïnspireerd door bekende fashionbloggers en -vloggers. Twinkels Fashion & Lifestyle verkoopt ook de mooiste collecties van topmerken als Reinders, Rich!, Quay Australia, Queen Hearts en Delousion. 

Groot aanbod veterlaarsjes bij Twinkels Fashion & Lifestyle

Nagenoeg de hele collectie kleding, schoenen en accessoires & Lifestyle is verkrijgbaar in de webshop van Twinkels Fashion & Lifestyle. Bestel je op een werkdag vóór 17.00u, dan heb je jouw bestelling de volgende dag al in huis! Komt je bestelling boven de € 75,-? Dan wordt deze gratis thuisbezorgd. Ook ruilen is gratis, en retourneren kan altijd.