...
Kopers-bescherming
4.57
Uitstekend

Veterlaarsjes

Sale
De beige boots hebben veters, een rits en een rubberen zool. De beige boots hebben veters, een rits en een rubberen zool.

Twinkels + Formidabel

Boot Jody Beige

Vanaf € 35,99 Regular Price € 39,99 -10%
Sale
De zwarte boot, is gemaakt van PU-leer. De schoen heeft veters, een rits, een riempje en een grove zool. De zwarte boot, is gemaakt van PU-leer. De schoen heeft veters, een rits, een riempje en een grove zool.

Twinkels

Boot Macy Zwart

Vanaf € 34,19 Regular Price € 37,99 -10%
Sale
De zwarte boot, is gemaakt van PU-leer. De schoen heeft veters, een rits en een grove zool. De zwarte boot, is gemaakt van PU-leer. De schoen heeft veters, een rits en een grove zool.

Twinkels

Boot Meggie Zwart

Vanaf € 34,19 Regular Price € 37,99 -10%
Sale
De groene boot is afgewerkt met suède en heeft veters, een rits en een grove zool. De groene boot is afgewerkt met suède en heeft veters, een rits en een grove zool.

Twinkels

Boot Wendy Groen

Vanaf € 34,19 Regular Price € 37,99 -10%
Sale
De zwarte boot is afgewerkt met suède en heeft veters, een rits en een grove zool. De zwarte boot is afgewerkt met suède en heeft veters, een rits en een grove zool.

Twinkels

Boot Wendy Zwart

Vanaf € 34,19 Regular Price € 37,99 -10%
Sale
De donkergroene boot is afgewerkt met suède en heeft veters, een rits en een grove, roomwitte zool. De donkergroene boot is afgewerkt met suède en heeft veters, een rits en een grove, roomwitte zool.

Twinkels

Boot Kate Donkergroen

Vanaf € 34,19 Regular Price € 37,99 -10%
Sale
De taupekleurige boot is afgewerkt met suède en heeft veters, een rits en een grove zool. De taupekleurige boot is afgewerkt met suède en heeft veters, een rits en een grove zool.

Twinkels

Boot Kate Taupe

Vanaf € 34,19 Regular Price € 37,99 -10%

Mooie veterlaarsjes kopen bij Twinkels 

Bij Twinkels Fashion & Lifestyle kun je mooie veterlaarsjes kopen, in de Twinkels in Den Bosch, Uden, Oss & Rosmalen, én online via de webshop. De collectie wisselt wekelijks, en soms zelfs vaker dan dat.. 

De collectie kleding, schoenen en accessoires komt onder andere uit Parijs en Amsterdam, en is geïnspireerd door bekende fashionbloggers en -vloggers. Twinkels Fashion & Lifestyle verkoopt ook de mooiste collecties van topmerken als Reinders, Rich!, Quay Australia, Queen Hearts en Delousion. 

Groot aanbod veterlaarsjes bij Twinkels Fashion & Lifestyle

Nagenoeg de hele collectie kleding, schoenen en accessoires & Lifestyle is verkrijgbaar in de webshop van Twinkels Fashion & Lifestyle. Bestel je op een werkdag vóór 17.00u, dan heb je jouw bestelling de volgende dag al in huis! Komt je bestelling boven de € 75,-? Dan wordt deze gratis thuisbezorgd. Ook ruilen is gratis, en retourneren kan altijd.