Veterlaarsjes

Boot Kate Taupe Boot Kate Taupe

Boot Kate Taupe

Vanaf € 37,99
Boot Kate Donkergroen Boot Kate Donkergroen

Boot Kate Donkergroen

Vanaf € 37,99
Boot Macy Beige Boot Macy Beige

Boot Macy Beige

Vanaf € 37,99
Boot Meggie Beige Boot Meggie Beige

Boot Meggie Beige

Vanaf € 37,99
Boot Wendy Beige Boot Wendy Beige

Boot Wendy Beige

Vanaf € 37,99
Boot Wendy Groen Boot Wendy Groen

Boot Wendy Groen

Vanaf € 37,99
Boot Wendy Zwart Boot Wendy Zwart

Boot Wendy Zwart

Vanaf € 37,99
Boot Macy Zwart Boot Macy Zwart

Boot Macy Zwart

Vanaf € 37,99
Boot Meggie Zwart Boot Meggie Zwart

Boot Meggie Zwart

Vanaf € 37,99
De beige boot, is afgewerkt met suède, heeft veters en een rits. De beige boot, is afgewerkt met suède, heeft veters en een rits.

Boot Emily Beige

Niet in voorraad
De taupekleurige boot, is afgewerkt met suède, heeft veters en een rits. De taupekleurige boot, is afgewerkt met suède, heeft veters en een rits.

Boot Emily Taupe

Vanaf € 41,99
De zwarte boot, is afgewerkt met suède, heeft veters en een rits. De zwarte boot, is afgewerkt met suède, heeft veters en een rits.

Boot Emily Zwart

Vanaf € 41,99
De taupekleurige boot, gemaakt van PU-leer heeft veters, een grove zool en rits. De taupekleurige boot, gemaakt van PU-leer heeft veters, een grove zool en rits.

Boot Leyla Taupe

Vanaf € 34,99
De zwarte boot, gemaakt van PU-leer heeft veters, een grove zool en rits. De zwarte boot, gemaakt van PU-leer heeft veters, een grove zool en rits.

Boot Leyla Zwart

Vanaf € 34,99
De zwarte laars, gemaakt van PU-leer, heeft veters en een grove zool. De zwarte laars, gemaakt van PU-leer, heeft veters en een grove zool.

Boot Zoe Zwart

Vanaf € 34,99

Mooie veterlaarsjes kopen bij Twinkels 

Bij Twinkels Fashion & Lifestyle kun je mooie veterlaarsjes kopen, in de Twinkels in Den Bosch, Uden, Oss & Rosmalen, én online via de webshop. De collectie wisselt wekelijks, en soms zelfs vaker dan dat.. 

De collectie kleding, schoenen en accessoires komt onder andere uit Parijs en Amsterdam, en is geïnspireerd door bekende fashionbloggers en -vloggers. Twinkels Fashion & Lifestyle verkoopt ook de mooiste collecties van topmerken als Reinders, Rich!, Quay Australia, Queen Hearts en Delousion. 

Groot aanbod veterlaarsjes bij Twinkels Fashion & Lifestyle

Nagenoeg de hele collectie kleding, schoenen en accessoires & Lifestyle is verkrijgbaar in de webshop van Twinkels Fashion & Lifestyle. Bestel je op een werkdag vóór 17.00u, dan heb je jouw bestelling de volgende dag al in huis! Komt je bestelling boven de € 75,-? Dan wordt deze gratis thuisbezorgd. Ook ruilen is gratis, en retourneren kan altijd.