...
Kopers-bescherming
4.58
Uitstekend

Sneakers

De witte sneakers hebben een dubbele veter en een rubberen zool. De witte sneakers hebben een dubbele veter en een rubberen zool.

Sneaker Nowi Wit

Vanaf € 29,99
De wit met zwarte sneaker heeft witte veters en een rubberen zool. De wit met zwarte sneaker heeft witte veters en een rubberen zool.

Sneaker Coco Wit

Vanaf € 29,99
De beigekleurige sneaker heeft beigekleurige veters en een rubberen zool. De beigekleurige sneaker heeft beigekleurige veters en een rubberen zool.

Sneaker Coco Beige

Vanaf € 29,99
De beigekleurige sneakers met paarse details hebben een dubbele veter en een rubberen zool. De beigekleurige sneakers met paarse details hebben een dubbele veter en een rubberen zool.

Sneaker Nowi Paars

Vanaf € 29,99
De beigekleurige sneakers met blauwe details hebben een dubbele veter en een rubberen zool. De beigekleurige sneakers met blauwe details hebben een dubbele veter en een rubberen zool.

Sneaker Nowi Blauw

Vanaf € 29,99
De zwarte sneakers hebben een dubbele veter en een rubberen zool. De zwarte sneakers hebben een dubbele veter en een rubberen zool.

Sneaker Nowi Zwart

Vanaf € 29,99
De taupekleurige sneaker heeft een panterprint en glitter details, sluit met veters en heeft een rubberen zool. De taupekleurige sneaker heeft een panterprint en glitter details, sluit met veters en heeft een rubberen zool.

Sneaker Lucinde Taupe

Vanaf € 29,99
De zwarte sneaker heeft een panterprint en glitter details, sluit met veters en heeft een rubberen zool. De zwarte sneaker heeft een panterprint en glitter details, sluit met veters en heeft een rubberen zool.

Sneaker Lucinde Zwart

Vanaf € 29,99
De witte sneaker sluit met een veter en heeft een rubberen zool. De witte sneaker sluit met een veter en heeft een rubberen zool.

Sneaker Loes Wit

Vanaf € 29,99
De witte, kleurrijke sneaker heeft zwarte veters en een rubberen zool. De witte, kleurrijke sneaker heeft zwarte veters en een rubberen zool.

Sneaker Nova Wit

Vanaf € 29,99
De fuchsiakleurige, kleurrijke sneaker heeft beigekleurige veters en een rubberen zool. De fuchsiakleurige, kleurrijke sneaker heeft beigekleurige veters en een rubberen zool.

Sneaker Nova Fuchsia

Vanaf € 29,99
De beigekleurige met zwarte sneaker heeft zwarte veters en een rubberen zool. De beigekleurige met zwarte sneaker heeft zwarte veters en een rubberen zool.

Sneaker Nova Beige

Vanaf € 29,99
De witte sneaker sluit met veters en heeft een rubberen zool. De witte sneaker sluit met veters en heeft een rubberen zool.

Sneaker Lola Wit

Vanaf € 29,99
De beigekleurige sneaker sluit met veters en heeft een rubberen zool. De beigekleurige sneaker sluit met veters en heeft een rubberen zool.

Sneaker Lola Beige

Vanaf € 29,99
De groene, kleurrijke sneaker sluit met veters en heeft een rubberen zool. De groene, kleurrijke sneaker sluit met veters en heeft een rubberen zool.

Sneaker Lola Groen

Vanaf € 29,99
De witte sneaker heeft een zilveren glitter, slangenprint detail en zilverkleurige hardware. De schoen heeft een verhoogde hak. De witte sneaker heeft een zilveren glitter, slangenprint detail en zilverkleurige hardware. De schoen heeft een verhoogde hak.

Sneaker Sophie Wit

Vanaf € 29,99
De beigekleurige sneaker heeft een zilveren glitter, slangenprint detail en goudkleurige hardware. De schoen heeft een verhoogde hak. De beigekleurige sneaker heeft een zilveren glitter, slangenprint detail en goudkleurige hardware. De schoen heeft een verhoogde hak.

Sneaker Sophie Beige

Vanaf € 29,99
De zwarte sneaker heeft een zwart glitter, slangenprint detail en goudkleurige hardware. De schoen heeft een verhoogde hak. De zwarte sneaker heeft een zwart glitter, slangenprint detail en goudkleurige hardware. De schoen heeft een verhoogde hak.

Sneaker Sophie Zwart

Vanaf € 29,99
De witte met beige sneaker heeft witte veters en een rubberen zool. De witte met beige sneaker heeft witte veters en een rubberen zool.

Sneaker Holly Wit

Vanaf € 26,99
Sneaker Rochelle Roze Sneaker Rochelle Roze

Sneaker Rochelle Roze

Vanaf € 27,99
Sneaker Rochelle Blauw Sneaker Rochelle Blauw

Sneaker Rochelle Blauw

Vanaf € 27,99
De beige sneaker heeft goudkleurige details. De beige sneaker heeft goudkleurige details.

Sneaker Eline Beige

Vanaf € 29,99
Sneaker Eline Zwart Sneaker Eline Zwart

Sneaker Eline Zwart

Vanaf € 29,99
De groene, kleurrijke sneaker heeft witte veters en een rubberen zool. De groene, kleurrijke sneaker heeft witte veters en een rubberen zool.

Sneaker Keisha Groen

Vanaf € 24,99
De grijze, kleurrijke sneaker heeft witte veters en een rubberen zool. De grijze, kleurrijke sneaker heeft witte veters en een rubberen zool.

Sneaker Keisha Grijs

Vanaf € 24,99
Sneaker Holly Bruin Sneaker Holly Bruin

Sneaker Holly Bruin

Vanaf € 26,99
Sneaker Emily Oranje Sneaker Emily Oranje

Sneaker Emily Oranje

Vanaf € 29,99
De groene sneakers sluiten met veters en hebben een groen/ witte zool gemaakt van rubber. De groene sneakers sluiten met veters en hebben een groen/ witte zool gemaakt van rubber.

Sneaker Emily Groen

Vanaf € 29,99
Sneaker Karlijn Sneaker Karlijn

Sneaker Karlijn Beige

Vanaf € 29,99
Sneaker Karlijn Groen Sneaker Karlijn Groen

Sneaker Karlijn Groen

Vanaf € 29,99
Sneaker Juul Camel Sneaker Juul Camel

Sneaker Juul Camel

Vanaf € 26,99
Sneaker Juul Groen Sneaker Juul Groen

Sneaker Juul Groen

Vanaf € 26,99
Sneaker Lott Groen Sneaker Lott Groen

Sneaker Lott Groen

Vanaf € 29,99
Sneaker Lott Zwart Sneaker Lott Zwart

Sneaker Lott Zwart

Vanaf € 29,99
Sneaker Sport Beige Sneaker Sport Beige

Sneaker Sport Beige

Vanaf € 24,99
Sneaker Sport Zwart Sneaker Sport Zwart

Sneaker Sport Zwart

Vanaf € 24,99
De roomwitte sneaker is afgewerkt met donkerblauwe details en heeft veters en een grove zool. De roomwitte sneaker is afgewerkt met donkerblauwe details en heeft veters en een grove zool.

Sneaker Marly Donkerblauw

Vanaf € 29,99
Sneaker Marly Wit Sneaker Marly Wit

Sneaker Marly Wit

Vanaf € 29,99

Sneakers voor dames kopen bij Twinkels 

Bij Twinkels Fashion & Lifestyle kun je damessneakers kopen, in de Twinkels in Den Bosch, Uden, Oss & Rosmalen, én online via de webshop. De collectie wisselt wekelijks, en soms zelfs vaker dan dat.. 

De collectie kleding, schoenen en accessoires komt onder andere uit Parijs en Amsterdam, en is geïnspireerd door bekende fashionbloggers en -vloggers. Twinkels Fashion & Lifestyle verkoopt ook de mooiste collecties van topmerken als Reinders, Rich!, Quay Australia, Queen Hearts en Delousion. 

Groot aanbod trendy sneakers bij Twinkels Fashion & Lifestyle

Nagenoeg de hele collectie kleding, schoenen en accessoires & Lifestyle is verkrijgbaar in de webshop van Twinkels Fashion & Lifestyle. Bestel je op een werkdag vóór 17.00u, dan heb je jouw bestelling de volgende dag al in huis! Komt je bestelling boven de € 75,-? Dan wordt deze gratis thuisbezorgd. Ook ruilen is gratis, en retourneren kan altijd.