...
Kopers-bescherming
4.58
Uitstekend

Schoenen

De witte, kleurrijke sneaker heeft zwarte veters en een rubberen zool. De witte, kleurrijke sneaker heeft zwarte veters en een rubberen zool.

Sneaker Nova Wit

Vanaf € 29,99
De fuchsiakleurige, kleurrijke sneaker heeft beigekleurige veters en een rubberen zool. De fuchsiakleurige, kleurrijke sneaker heeft beigekleurige veters en een rubberen zool.

Sneaker Nova Fuchsia

Vanaf € 29,99
De beigekleurige met zwarte sneaker heeft zwarte veters en een rubberen zool. De beigekleurige met zwarte sneaker heeft zwarte veters en een rubberen zool.

Sneaker Nova Beige

Vanaf € 29,99
De wit met zwarte sneaker heeft witte veters en een rubberen zool. De wit met zwarte sneaker heeft witte veters en een rubberen zool.

Sneaker Coco Wit

Vanaf € 29,99
De beigekleurige sneaker heeft beigekleurige veters en een rubberen zool. De beigekleurige sneaker heeft beigekleurige veters en een rubberen zool.

Sneaker Coco Beige

Vanaf € 29,99
De zilverkleurige slipper heeft een verhoogde hak van 4,5cm en een band met diamantjes. De zilverkleurige slipper heeft een verhoogde hak van 4,5cm en een band met diamantjes.

Slipper Chelsea Zilver

Vanaf € 19,99
De goudkleurige slipper heeft een verhoogde hak van 4,5cm en een band met diamantjes. De goudkleurige slipper heeft een verhoogde hak van 4,5cm en een band met diamantjes.

Slipper Chelsea Goud

Vanaf € 19,99
De zwarte slipper heeft een verhoogde hak van 4,5cm en een band met diamantjes. De zwarte slipper heeft een verhoogde hak van 4,5cm en een band met diamantjes.

Slipper Chelsea Zwart

Vanaf € 19,99
De witte sneaker sluit met een veter en heeft een rubberen zool. De witte sneaker sluit met een veter en heeft een rubberen zool.

Sneaker Loes Wit

Vanaf € 29,99
De taupekleurige sneaker heeft een panterprint en glitter details, sluit met veters en heeft een rubberen zool. De taupekleurige sneaker heeft een panterprint en glitter details, sluit met veters en heeft een rubberen zool.

Sneaker Lucinde Taupe

Vanaf € 29,99
De zwarte sneaker heeft een panterprint en glitter details, sluit met veters en heeft een rubberen zool. De zwarte sneaker heeft een panterprint en glitter details, sluit met veters en heeft een rubberen zool.

Sneaker Lucinde Zwart

Vanaf € 29,99
De slipper heeft een sleehak van 9 cm en een band met zilverkleurige diamantjes en steentjes. De slipper heeft een sleehak van 9 cm en een band met zilverkleurige diamantjes en steentjes.

Slipper Inez Zilver

Vanaf € 29,99
De slipper heeft een sleehak van 9 cm en een band met goudkleurige diamantjes en steentjes. De slipper heeft een sleehak van 9 cm en een band met goudkleurige diamantjes en steentjes.

Slipper Inez Goud

Vanaf € 29,99
De witte sneakers hebben een dubbele veter en een rubberen zool. De witte sneakers hebben een dubbele veter en een rubberen zool.

Sneaker Nowi Wit

Vanaf € 29,99
De beigekleurige sneakers met paarse details hebben een dubbele veter en een rubberen zool. De beigekleurige sneakers met paarse details hebben een dubbele veter en een rubberen zool.

Sneaker Nowi Paars

Vanaf € 29,99
De beigekleurige sneakers met blauwe details hebben een dubbele veter en een rubberen zool. De beigekleurige sneakers met blauwe details hebben een dubbele veter en een rubberen zool.

Sneaker Nowi Blauw

Vanaf € 29,99
De zwarte sneakers hebben een dubbele veter en een rubberen zool. De zwarte sneakers hebben een dubbele veter en een rubberen zool.

Sneaker Nowi Zwart

Vanaf € 29,99
De witte sneaker sluit met veters en heeft een rubberen zool. De witte sneaker sluit met veters en heeft een rubberen zool.

Sneaker Lola Wit

Vanaf € 29,99
De beigekleurige sneaker sluit met veters en heeft een rubberen zool. De beigekleurige sneaker sluit met veters en heeft een rubberen zool.

Sneaker Lola Beige

Vanaf € 29,99
De groene, kleurrijke sneaker sluit met veters en heeft een rubberen zool. De groene, kleurrijke sneaker sluit met veters en heeft een rubberen zool.

Sneaker Lola Groen

Vanaf € 29,99
De witte sneaker heeft een zilveren glitter, slangenprint detail en zilverkleurige hardware. De schoen heeft een verhoogde hak. De witte sneaker heeft een zilveren glitter, slangenprint detail en zilverkleurige hardware. De schoen heeft een verhoogde hak.

Sneaker Sophie Wit

Vanaf € 29,99
De beigekleurige sneaker heeft een zilveren glitter, slangenprint detail en goudkleurige hardware. De schoen heeft een verhoogde hak. De beigekleurige sneaker heeft een zilveren glitter, slangenprint detail en goudkleurige hardware. De schoen heeft een verhoogde hak.

Sneaker Sophie Beige

Vanaf € 29,99
De zwarte sneaker heeft een zwart glitter, slangenprint detail en goudkleurige hardware. De schoen heeft een verhoogde hak. De zwarte sneaker heeft een zwart glitter, slangenprint detail en goudkleurige hardware. De schoen heeft een verhoogde hak.

Sneaker Sophie Zwart

Vanaf € 29,99
De beigekleurige slipper heeft een overslag bandjes en is bedekt met gouden kraaltjes en roze, witte en beige kleurtjes. De beigekleurige slipper heeft een overslag bandjes en is bedekt met gouden kraaltjes en roze, witte en beige kleurtjes.

Slipper Mara Beige

Vanaf € 26,99
De fuchsiakleurige slipper heeft een overslag bandjes en is bedekt met gouden kraaltjes en blauw, bruin en witte kleurtjes. De fuchsiakleurige slipper heeft een overslag bandjes en is bedekt met gouden kraaltjes en blauw, bruin en witte kleurtjes.

Slipper Mara Fuchsia

Vanaf € 26,99
De groene slipper heeft een overslag bandjes en is bedekt met gouden kraaltjes en blauw, bruin en witte kleurtjes. De groene slipper heeft een overslag bandjes en is bedekt met gouden kraaltjes en blauw, bruin en witte kleurtjes.

Slipper Mara Groen

Vanaf € 26,99
De witte slipper heeft bij de band de tekst amore staan. De witte slipper heeft bij de band de tekst amore staan.

Slipper Amore Wit

Vanaf € 21,99
De oranje slipper heeft bij de band de tekst amore staan. De oranje slipper heeft bij de band de tekst amore staan.

Slipper Amore Oranje

Vanaf € 21,99
De fuchsiakleurige slipper heeft bij de band de tekst amore staan. De fuchsiakleurige slipper heeft bij de band de tekst amore staan.

Slipper Amore Fuchsia

Vanaf € 21,99
De zwarte slipper heeft bij de band de tekst amore staan. De zwarte slipper heeft bij de band de tekst amore staan.

Slipper Amore Zwart

Vanaf € 21,99
De witte sandalen hebben een diamanten steentjes print, gouden details en een bandje aan de achterkant. De witte sandalen hebben een diamanten steentjes print, gouden details en een bandje aan de achterkant.

Sandalette Sissy Wit

Vanaf € 18,99
De zilverkleurige sandalen hebben een diamanten steentjes print, gouden details en een bandje aan de achterkant. De zilverkleurige sandalen hebben een diamanten steentjes print, gouden details en een bandje aan de achterkant.

Sandalette Sissy Zilver

Vanaf € 18,99
De beigekleurige sandalen hebben een diamanten steentjes print, gouden details en een bandje aan de achterkant. De beigekleurige sandalen hebben een diamanten steentjes print, gouden details en een bandje aan de achterkant.

Sandalette Sissy Beige

Vanaf € 18,99
De goudkleurige sandalen hebben een diamanten steentjes print, gouden details en een bandje aan de achterkant. De goudkleurige sandalen hebben een diamanten steentjes print, gouden details en een bandje aan de achterkant.

Sandalette Sissy Goud

Vanaf € 18,99
De zwarte sandalen hebben een diamanten steentjes print, gouden details en een bandje aan de achterkant. De zwarte sandalen hebben een diamanten steentjes print, gouden details en een bandje aan de achterkant.

Sandalette Sissy Zwart

Vanaf € 18,99
De witte slipper is bedekt met kraaltjes en heeft 2 verstelbare banden. De witte slipper is bedekt met kraaltjes en heeft 2 verstelbare banden.

Slipper Claire Wit

Vanaf € 26,99
De fuchsiakleurige slipper is bedekt met kraaltjes en heeft 2 verstelbare banden. De fuchsiakleurige slipper is bedekt met kraaltjes en heeft 2 verstelbare banden.

Slipper Claire Fuchsia

Vanaf € 26,99
De camelkleurige slipper is bedekt met kraaltjes en heeft 2 verstelbare banden. De camelkleurige slipper is bedekt met kraaltjes en heeft 2 verstelbare banden.

Slipper Claire Camel

Vanaf € 26,99
De witte slipper heeft een grove zool. De witte slipper heeft een grove zool.

Slipper Lucie Wit

Vanaf € 16,99
De witte slipper heeft een sleehak van 9 cm en gouden details. De witte slipper heeft een sleehak van 9 cm en gouden details.

Slipper Manou Wit

Vanaf € 24,99
De beigekleurige slipper heeft een sleehak van 90 cm en gouden details. De beigekleurige slipper heeft een sleehak van 90 cm en gouden details.

Slipper Manou Beige

Vanaf € 24,99
De zwarte slipper heeft een sleehak van 9 cm en gouden details. De zwarte slipper heeft een sleehak van 9 cm en gouden details.

Slipper Manou Zwart

Vanaf € 24,99
Sneaker Rochelle Roze Sneaker Rochelle Roze

Sneaker Rochelle Roze

Vanaf € 27,99
Sneaker Rochelle Blauw Sneaker Rochelle Blauw

Sneaker Rochelle Blauw

Vanaf € 27,99
De taupekleurige loafer is afgewerkt met suède en een goud detail op de voorzijde. De taupekleurige loafer is afgewerkt met suède en een goud detail op de voorzijde.

Loafer Tessa Taupe

Vanaf € 18,99
De donkergroene loafer is afgewerkt met suède en een goud detail op de voorzijde. De donkergroene loafer is afgewerkt met suède en een goud detail op de voorzijde.

Loafer Tessa Donkergroen

Vanaf € 18,99
De zwarte loafer is afgewerkt met suède en een goud detail op de voorzijde. De zwarte loafer is afgewerkt met suède en een goud detail op de voorzijde.

Loafer Tessa Zwart

Vanaf € 18,99
De zilverkleurige sandaaltjes hebben een verhoogd hak van 4cm, diamanten steentjes en sluit met bandje aan de achterkant. De zilverkleurige sandaaltjes hebben een verhoogd hak van 4cm, diamanten steentjes en sluit met bandje aan de achterkant.

Sandalette Wendy Zilver

Vanaf € 18,99
De goudkleurige sandaaltjes hebben een verhoogd hak van 4cm, diamanten steentjes en sluit met bandje aan de achterkant. De goudkleurige sandaaltjes hebben een verhoogd hak van 4cm, diamanten steentjes en sluit met bandje aan de achterkant.

Sandalette Wendy Goud

Vanaf € 18,99
De zwarte sandaaltjes hebben een verhoogd hak van 4cm, diamanten steentjes en sluit met bandje aan de achterkant. De zwarte sandaaltjes hebben een verhoogd hak van 4cm, diamanten steentjes en sluit met bandje aan de achterkant.

Sandalette Wendy Zwart

Vanaf € 18,99
Heels Charlotte Zwart Heels Charlotte Zwart

Heels Charlotte Zwart

Vanaf € 24,99
De zilverkleurige sandalen hebben een sleehak van 3,5cm en sluit met een bandje aan de achterkant. De zilverkleurige sandalen hebben een sleehak van 3,5cm en sluit met een bandje aan de achterkant.

Sandalette Danee Zilver

Vanaf € 18,99
De rosekleurige sandalen hebben een sleehak van 3,5cm en sluit met een bandje aan de achterkant. De rosekleurige sandalen hebben een sleehak van 3,5cm en sluit met een bandje aan de achterkant.

Sandalette Danee Rose

Vanaf € 18,99
De zwarte sandalen hebben een sleehak van 3,5cm en sluit met een bandje aan de achterkant. De zwarte sandalen hebben een sleehak van 3,5cm en sluit met een bandje aan de achterkant.

Sandalette Danee Zwart

Vanaf € 18,99
De cowboy boot, in beige, gemaakt van PU-leer is afgewerkt met borduursels.

Cowboy Boot Donna Beige

Vanaf € 44,99
De zwarte boots hebben een rubberen zool. De zwarte boots hebben een rubberen zool.

Boot Dunya Zwart

Vanaf € 34,99
Boot Mara Zwart Boot Mara Zwart

Boot Mara Zwart

Vanaf € 36,99
De beigekleurige boot heeft een rubberen zool. De beigekleurige boot heeft een rubberen zool.

Boot Melissa Beige

Vanaf € 33,99
De zwarte boot heeft een rubberen zool. De zwarte boot heeft een rubberen zool.

Boot Melissa Zwart

Vanaf € 33,99
De bruine pantoffel heeft beige imitatiebont en een rubberen zool. De bruine pantoffel heeft beige imitatiebont en een rubberen zool.

Pantoffel Kiki Panter Bruin

Vanaf € 29,99
De zwarte pantoffel heeft zwarte imitatiebont en een rubberen zool. De zwarte pantoffel heeft zwarte imitatiebont en een rubberen zool.

Pantoffel Kiki Zwart

Vanaf € 29,99
De pantoffel, in taupe, met beige imitatiebont heeft een rubberen zool. De pantoffel, in taupe, met beige imitatiebont heeft een rubberen zool.

Cozy Pantoffel Snake Taupe

Vanaf € 29,99
De pantoffel, in camel, met beige imitatiebont heeft een rubberen zool. De pantoffel, in camel, met beige imitatiebont heeft een rubberen zool.

Cozy Pantoffel Snake Camel

Vanaf € 29,99
Sale
De zilverkleurige heels sluiten met een gesp. De zilverkleurige heels sluiten met een gesp.

Glitter Heels Ine Zilver

Vanaf € 14,49 Regular Price € 28,99 -50%
Sale
De goudkleurige, glitter heels sluiten met een gesp. De goudkleurige, glitter heels sluiten met een gesp.

Glitter Heels Ine Goud

Vanaf € 14,49 Regular Price € 28,99 -50%
Sale
De zwarte, glitter heels sluiten met een gesp. De zwarte, glitter heels sluiten met een gesp.

Glitter Heels Ine Zwart

Vanaf € 14,49 Regular Price € 28,99 -50%
De beige boots hebben veters, een rits en een rubberen zool. De beige boots hebben veters, een rits en een rubberen zool.

Boot Jody Beige

Vanaf € 39,99
Boot Jody Zwart Boot Jody Zwart

Boot Jody Zwart

Vanaf € 39,99
De beige boot, gemaakt van PU-leer, heeft een rits en een grove, rubberen zool. De beige boot, gemaakt van PU-leer, heeft een rits en een grove, rubberen zool.

Boot Anja Beige

Vanaf € 39,99
De zwarte boot, gemaakt van PU-leer, heeft een rits en een grove, rubberen zool. De zwarte boot, gemaakt van PU-leer, heeft een rits en een grove, rubberen zool.

Boot Anja Zwart

Vanaf € 39,99
De beige laars is gemaakt van PU-leer en sluit met een rits. De beige laars is gemaakt van PU-leer en sluit met een rits.

Hoge Boot Doris Beige

Vanaf € 42,99
Sale
Glitter Heels Nena Goud Glitter Heels Nena Goud

Glitter Heels Nena Goud

Vanaf € 22,49 Regular Price € 44,99 -50%

Schoenen kopen

Leuke schoenen mogen niet missen in jouw garderobe! De perfecte damesschoenen voor ieder moment van het jaar vind je bij Twinkels Fashion & Lifestyle. Shop cowboy boots, boots, enkellaarsjes, veterlaarsjes, hoge laarzen, sneakers, sandalen, heels, loafers en pantoffels. Deze pagina geeft jouw inspiratie om je favoriete look af te maken! Shop je op een werkdag voor 17:00 dan wordt jouw bestelling dezelfde dag nog verzonden!

Schoenen voor dames kopen

Never enough shoes!! Ben jij op zoek naar een nieuw paar schoenen om jouw favoriete outfits compleet te maken? We’ve got you! Of je nu zoekt naar een cozy pantoffel voor thuis, een cowboy boot voor onder je favoriete jurkje of een hak voor een feestje. Bij Twinkels Fashion & Lifestyle ben je aan het juiste adres.

Makkelijk schoenen online kopen

Voor ieder budget hebben we een paar schoenen voor jou. Schoenen voor dames maken elke outfit af en geven dé finishing touch. Wie wordt er nou niet blij van schoenen om voor elke gelegenheid een passend paar te hebben.

Veelgestelde vragen over schoenen

Welke soorten schoenen zijn er allemaal?
Twinkels heeft een ruim assortiment schoenen voor dames. Van metallic cowboy boots tot pantoffels en van glitter heels tot stoere boots. Naar welke kleur, vorm of materiaal je ook zoekt, je kunt bij Twinkels Fashion & Lifestyle terecht. Zoek nu op deze pagina en vindt dé perfecte schoenen voor elke look!