Toxik

Sale
De blauwe, skinny spijkerbroek is high waist, heeft zakken en sluit met een knoop en een rits. De blauwe, skinny spijkerbroek is high waist, heeft zakken en sluit met een knoop en een rits.

Toxik | Skinny Jeans L185-J62# Blauw

Vanaf € 27,99 Regular Price € 34,99 -20%
Sale
De zwarte skinny spijkerbroek is mid waist, heeft zakken en sluit met een knoop. De zwarte skinny spijkerbroek is mid waist, heeft zakken en sluit met een knoop.

Toxik | Skinny Broek L750 Zwart

Vanaf € 27,99 Regular Price € 34,99 -20%
Sale
De blauwe, skinny spijkerbroek is low waist, heeft zakken en sluit met een knoop en rits. De blauwe, skinny spijkerbroek is low waist, heeft zakken en sluit met een knoop en rits.

Toxik | Skinny Jeans L21018# Donkerblauw

Vanaf € 27,99 Regular Price € 34,99 -20%
De grijze spijkerbroek is mid waist, heeft zakken en destroyed details en sluit met een knoop. De grijze spijkerbroek is mid waist, heeft zakken en destroyed details en sluit met een knoop.

Toxik | Black Jeans L703 Zwart

Vanaf € 34,99

Toxik-jeans voor dames kopen

Bij Twinkels Fashion & Lifestyle kun je de nieuwe collectie Toxik kopen, in de Twinkels in Den Bosch, Uden, Oss & Rosmalen, én online via de webshop. Naast de Toxik-collectie, verkoopt Twinkels Fashion & Lifestyle ook goedkope- trendy dameskleding, schoenen en accessoires. De collectie komt onder andere uit Parijs en Amsterdam, en is geïnspireerd door bekende fashionbloggers en -vloggers. 

Online jeans van Toxik kopen

Nagenoeg de hele collectie jeans van Toxik is verkrijgbaar in de webshop van Twinkels Fashion & Lifestyle. Bestel je op een werkdag vóór 17.00u, dan heb je jouw bestelling de volgende dag al in huis! Komt je bestelling boven de € 75,-? Dan wordt deze gratis thuisbezorgd. Ook ruilen is gratis, en retourneren kan altijd.