Toon filters Filters verbergen

  • Prijs

1-3 van 3 producten per pagina

  • 39.217 artikelen

WOODWICK - TRILOGY COZY CABIN

Bij Twinkels Fashion & Lifestyle kun je WoodWick Trilogy Cozy Cabin Geurkaarsen en Wax Melts kopen, in de (T)winkels in Den Bosch, Uden en Oss, en online via de webshop.

Trilogy Cozy Cabin – een mix van Evening Bonfire, Oudwood en Woodsmoke. Elke laag geeft zijn eigen geur. Evening Bonfire is een uitnodigende geur van warme bossen. Deze brengt herinneringen naar boven van koele nachten rond een smeulend open vuur met je beste vrienden. Oudwood is de geur van verleidelijke amber en de aromatische geur van diverse houtsoorten vermengd met romige vanille en wierook. Woodsmoke geeft de echte geuren van cederhout en gloeiende vonken maken de nostalgische comfort van een knapperend haardvuur.

WOODWICK TRILOGY GEURKAARSEN

De WoodWick-collectie Geurkaarsen en Wax Melts is breed. Er zijn tal van verschillende geuren, en (bijna) elke geur is verkrijgbaar in verschillende varianten, namelijk Hearthwick Ellipse Candles, Large Candles, Medium Candles, Mini Candles, Petite Candles en in Wax Melts.

De hele collectie WoodWick is verkrijgbaar in webshop van Twinkels Fashion & Lifestyle. Bestel je op een werkdag vóór 18.00u, dan heb je jouw bestelling de volgende dag al in huis! Komt je bestelling boven de € 50,-? Dan wordt deze gratis thuisbezorgd. Ook ruilen is gratis, en retourneren kan altijd.