Toon filters Filters verbergen

  • Prijs

1-5 van 5 producten per pagina

  • 39.217 artikelen

WOODWICK - BLACK AMBER & CITRUS

Bij Twinkels Fashion & Lifestyle kun je WoodWick Black Amber & Citrus Geurkaarsen en Wax Melts kopen, in de (T)winkels in Den Bosch, Uden en Oss, en online via de webshop. Black Amber & Citrus - een verassende geur door zwarte, donkere amber die zijn vermengd met de rustieke tonen van wat tabaksblad, en de toegevoegde mandarijn die zorgt voor de licht zoetige tint. De geur Black Amber & Citrus kan worden omschreven als een warme geur met een zoete tint. 

WOODWICK IN TAL VAN GEUREN EN SOORTEN

De WoodWick-collectie Geurkaarsen en Wax Melts is breed. Er zijn tal van verschillende geuren, en (bijna) elke geur is verkrijgbaar in verschillende varianten, namelijk Hearthwick Ellipse Candles, Large Candles, Medium Candles, Mini Candles, Petite Candles en in Wax Melts.

De hele collectie WoodWick is verkrijgbaar in webshop van Twinkels Fashion & Lifestyle. Bestel je op een werkdag vóór 18.00u, dan heb je jouw bestelling de volgende dag al in huis! Komt je bestelling boven de € 50,-? Dan wordt deze gratis thuisbezorgd. Ook ruilen is gratis, en retourneren kan altijd.