Toon filters Filters verbergen

  • Kleuren

  • Merk

  • Prijs

1-24 van 79 producten per pagina

  • 39.217 artikelen

WOODWICK GEURKAARSEN EN WAX MELTS

Bij Twinkels Fashion & Lifestyle kun je WoodWick Geurkaarsen en Wax Melts kopen, in de (T)winkels in Den Bosch, Uden en Oss, en online via de webshop. De geurkaarsen van WoodWick zijn uniek door het brede houten lont, waardoor ze een brede vlam geven en een zacht, knisperend geluid maken. De kaarsen zijn gemaakt van een hele hoge kwaliteit soja was; dit zorgt voor een mooie- én schone verbranding. TIP: zorg ervoor dat de kaarsen minimaal 2u branden. Dit zorgt ervoor dat de kaars volledig vloeibaar wordt, waardoor de geur het allerbeste verspreid wordt, en dat de kaars niet gaat tunnelen.

VERSCHILLENDE GEUREN EN VARIANTEN WOODWICK

De WoodWick-collectie Geurkaarsen en Wax Melts is breed. Er zijn tal van verschillende geuren, en (bijna) elke geur is verkrijgbaar in verschillende varianten, namelijk Hearthwick Ellipse Candles, Large Candles, Medium Candles, Mini Candles, Petite Candles en in Wax Melts.

De hele collectie WoodWick is verkrijgbaar in webshop van Twinkels Fashion & Lifestyle. Bestel je op een werkdag vóór 18.00u, dan heb je jouw bestelling de volgende dag al in huis! Komt je bestelling boven de € 50,-? Dan wordt deze gratis thuisbezorgd. Ook ruilen is gratis, en retourneren kan altijd.