...
Kopers-bescherming
4.56
Uitstekend

Truien & Vesten

64 producten

Online Truien & Vesten kopen

Bij Twinkels Fashion & Lifestyle kun je truien en vesten voor dames kopen, zowel online via de webshop als in onze winkels in Den Bosch, Uden, Oss & Rosmalen. De collectie wordt wekelijks aangevuld met nieuwe items.

Bestel jij je favoriete truien & vesten vóór 17:00 op een werkdag, dan wordt je bestelling dezelfde dag nog verstuurd!

Truien voor dames & Vesten voor dames

Leuke truien, hoodies, sweaters en coltruien heb je nooit genoeg. Het hele jaar door zijn leuke truien, wikkelvesten en coltruien voor dames een echte musthave in jouw kledingkast. In de winter is een gebreide trui of een gebreid vest het ultieme item dat je wilt dragen. Maar ook tijdens de koele zomeravonden zijn hoodies voor dames onmisbaar.

Daarnaast zijn vesten, wikkelvesten en lange vesten weer helemaal on-trend. Je kunt ze samendragen met elke outfit omdat ze overal leuk bij staan. Ook een vest is, net als een dames trui, perfect voor in de winter als in de zomer tijdens een ochtendwandeling of ’s avonds wanneer het koud is.

Hoe combineer je truien & vesten?

Een sweater voor dames, een coltrui voor dames, een gebreide trui voor dames of een lang vest zijn eindeloos te combineren en daarom dus onmisbaar in jouw garderobe. Draag een coltrui voor dames of een gebreide trui op je favoriete jeans en ga voor stoer. Of combineer een hoodie of sweater voor dames met je favoriete jurkje voor een girly look.