...
Kopers-bescherming
4.58
Uitstekend

Body's

2 producten

Body Ginney Beige

Body Ginney Beige

Vanaf € 26,99
Body Chayenne Beige

Body Chayenne Beige

Vanaf € 21,99

Body’s bestellen bij Twinkels Fashion.

Een body is een kledingstuk dat uit een geheel bestaat. Je sluit de body met een sluiting in het kruis met drukkers, maar er zijn uitzonderingen. Body’s met een hele wijde hals hebben geen sluiting in het kruis, omdat je hier ‘in kunt stappen’ om aan te trekken.

Bij Twinkels Fashion & Lifestyle kun je body’s kopen, in de Twinkels in Den Bosch, Uden, Oss & Rosmalen, bij Formidabel in Den Bosch, én online via de webshop.

Leuke tops voor dames; body’s voor dames.

Body’s, super handig en/of super mooi. De basic body’s zijn handig om onder je kleding te dragen, maar er zijn ook super mooie varianten. Body’s van kant, mesh body’s, one shoulder body’s.. je kunt het zo gek niet bedenken of Twinkels Fashion heeft het in haar assortiment dameskleding.

Makkelijk body’s bestellen via Twinkels.nl

De hele collectie damestops, en dus ook de hele collectie body’s, is te bestellen in de webshop van Twinkels Fashion & Lifestyle. Bestel je op een werkdag vóór 17.00u? Dan heb je jouw bestelling de volgende dag al in huis! En wanneer je bestelling boven de € 75,- uitkomt, profiteer je ook nog eens van gratis verzending!

Kom je het liever ophalen in een van de winkels? Gezellig! Je kunt dit gemakkelijk aangeven tijdens het bestellen.