Verzending

Je kunt ervoor kiezen om je bestelling te laten bezorgen door PostNL op je thuis- of werkadres of om je bestelling op te halen in een van de Twinkels in 's-Hertogenbosch, Uden of Oss. Na het plaatsen van de bestelling, ontvang je een bevestiging per e-mail. Print deze bevestiging om de bestelling af te halen in de door jou gekozen Twinkel. 

WAT ZIJN DE VERZENDKOSTEN?

€  0,00             Afhalen in een van de Twinkels

€  4,95             Levering op het thuis- of ander adres

LET OP:          Bestellingen boven € 50,- worden gratis verzonden. 

LET OP:          Bovenstaande kosten gelden alleen voor levering binnen Nederland. Kosten voor levering naar Belgie bedragen altijd € 8,95.

€ 8,95              Levering naar België & naar Duitsland


WANNEER WORDT MIJN BESTELLING BEZORGD?

Bestellingen die op werkdagen vóór 17u zijn geplaatst, worden dezelfde dag nog door ons verwerkt en verzonden*. Je bestelling wordt dan de volgende dag bezorgd door PostNL. 

Je bestelling afhalen in een van onze Twinkels? Naast de bevestiging van bestelling, ontvang je altijd een e-mail wanneer je bestelling verwerkt is. Je weet dan precies wanneer je jouw nieuwe outfit kunt afhalen. 

* LET OP: héél soms komt het voor dat een item niet voorraad is in het webshop-magazijn. De verzending is dan max. 1 dag vertraagd. 


KAN IK MIJN BESTELLING VOLGEN?

Zodra je bestelling het sorteercentrum van PostNL heeft bereikt, ontvang je een e-mail met daarin de Track & Trace-code.   


LEVERT TWINKELTJE FASHION & LIFESTYLE OOK IN HET BUITENLAND?

Ja. Wij verzenden ook naar Belgie en Duitsland. De verzendkosten voor verzending naar Belgie of Duitsland zijn € 8,95. 

WAT GEBEURT ER AL IK NIET THUIS BEN?

Ben je niet thuis als de postbode bij je aanklopt? Geen probleem. De bezorger van PostNL bezorgt het pakket bij een van de buren, en laat jou weten op welk adres je jouw bestelling kunt afhalen.