Toon filters Filters verbergen

  • Merk

1-6 van 6 producten per pagina

  • 39.217 artikelen

LEGGINGS: HOT OR NOT?

Leggings beheerste in de jaren ’80 het straatbeeld. In videoclips, in modeshows en op straat zag je leggings in allerlei materialen, prints en kleuren. Soms een beetje te. Dit maakte de leggings dan een tijdje een NO GO. Inderdaad maakte, want de leggings is terug van weggeweest. Leggings zijn HOT!

LEGGING, TREGGING OF EEN JEGGING?

Leggings, treggings en jeggings dragen allemaal fijn. Super fijn zelfs. Maar wat is het verschil? Een legging behoefte geen uitleg, maar een tregging en een jegging misschien wel..

Een treggings is eigenlijk een legging maar dan van een iets dikkere, stevigere kwaliteit en vaak met riemlussen, knop en ritssluiting. Een jegging is een tregging gemaakt van jeans. Al clear?

LEGGINGS, TREGGINGS ÉN JEGGINGS SHOP JE BIJ TWINKELS

Bij Twinkels shop je goedkope, trendy leggings en treggings. Vanaf je desktop, laptop, tablet of telefoon, vanaf waar, en wanneer je wil kun je leuke truien bestellen. Iets naar je zin gevonden? Bestel dan op werkdagen vóór 18u, en je hebt je bestelling de volgende dag al in huis. En wanneer je bestelling boven de € 50,- uitkomt, profiteer je ook nog eens van gratis verzendingRuilen is gratis, en een item retour sturen kan altijd.