Toon filters Filters verbergen

1-7 van 7 producten per pagina

  • 39.217 artikelen

SPIJKERJASJES

Denim is weer helemaal terug van weg geweest. De jeans zijn nooit uit het fashionable straatbeeld verdwenen, maar in andere kledingstukken kwamen we het jarenlang veel minder tegen. Gelukkig is dat duidelijk veranderd. Spijkerstof mag weer, het mag weer in al je items.

Dat betekent dus dat je lekker in je spijkerjasje mag lopen.  Maar de nieuwe collectie spijkerjasjes doen wat denken aan de modellen uit de jaren tachtig. Lekker lang en oversized. 

SPIJKERJACKS COMBINEREN

Spijkerjacks zijn goed te combineren. In de zomer maak je een goede combinatie door het spijkerjack over een top te dragen. Ben je een wat stoerder type? Ga dan voor denim all-the-way. Een jeans, spijkerjack en een cool T-shirt is een perfecte outfit voor je vrije dag. Want de stof zorgt voor een casuel uitstraling. 

SPIJKERJACKS KOPEN BIJ TWINKELS

Stoere spijkerjacks koop je, net als je trendy dameskleding, damesschoenen én accessoires, bij Twinkels; in een van de twee Twinkels in ’s-Hertogenbosch of online. Vanaf waar en en wanneer je wil kun je leuke kleding bestellen. Bestel op werkdagen vóór 18u, en je hebt je bestelling de volgende dag al in huis. En wanneer je bestelling boven de € 50,- uitkomt, profiteer je ook nog eens van gratis verzendingRuilen is gratis, en een item retour sturen kan altijd.   

Vandaag geen spijkerjack kunnen vinden? De collectie wisselt wekelijks