Shorts

De zwarte skort heeft een overslag aan de voorzijde en sluit met een rits aan de zijkant.

Skort Mia Zwart

Niet in voorraad
De beige, leatherlook short heeft steekzakken op de voorkant en een imitatiezak op de achterkant. De beige, leatherlook short heeft steekzakken op de voorkant en een imitatiezak op de achterkant.

Short Nura Beige

Vanaf € 29,99
De bruine, leatherlook short heeft steekzakken op de voorkant en een imitatiezak op de achterkant. De bruine, leatherlook short heeft steekzakken op de voorkant en een imitatiezak op de achterkant.

Short Nura Bruin

Vanaf € 29,99
Sale
De zwarte, leatherlook short heeft steekzakken op de voorkant en een imitatiezak op de achterkant. De zwarte, leatherlook short heeft steekzakken op de voorkant en een imitatiezak op de achterkant.

Leatherlook Short Scottie Beige

Vanaf € 21,59 Regular Price € 26,99 -20%
De donkergroene skort heeft een imitatiezak en sluit aan de achterzijde met een rits. De donkergroene skort heeft een imitatiezak en sluit aan de achterzijde met een rits.

Skort Chain Donkergroen

Vanaf € 29,99
Leatherlook Short Beau Zwart Leatherlook Short Beau Zwart

Leatherlook Short Beau Zwart

Vanaf € 24,99
De zwarte leatherlook short heeft een verstelbaar koord en een elastische taille-band. De zwarte leatherlook short heeft een verstelbaar koord en een elastische taille-band.

Leatherlook Short Elaine Zwart

Vanaf € 26,99

Shorts voor dames kopen

Bij Twinkels Fashion & Lifestyle kun je shorts voor dames kopen, in de Twinkels in Den Bosch, Uden, Oss & Rosmalen, én online via de webshop. De collectie wisselt wekelijks, en soms zelfs vaker dan dat.. De collectie komt onder andere uit Parijs en Amsterdam, en is geïnspireerd door bekende fashionbloggers en -vloggers. Twinkels Fashion & Lifestyle verkoopt ook de mooiste collecties van topmerken als Reinders, Rich!, Quay Australia, Queen Hearts en Delousion. 

Korte damesbroeken bestellen 

Nagenoeg de hele collectie kleding, schoenen en accessoires & Lifestyle is verkrijgbaar in de webshop van Twinkels Fashion & Lifestyle. Bestel je op een werkdag vóór 17.00u, dan heb je jouw bestelling de volgende dag al in huis! Komt je bestelling boven de € 75,-? Dan wordt deze gratis thuisbezorgd. Ook ruilen is gratis, en retourneren kan altijd.