...
Kopers-bescherming
4.58
Uitstekend

Flared broeken

Flared Pants Josje Zwart Flared Pants Josje Zwart

Flared Pants Josje Zwart

Vanaf € 17,99
De witte flared jeans loopt wijd uit en sluit met een knoop en rits. De witte flared jeans loopt wijd uit en sluit met een knoop en rits.

Flared Jeans KJ039-2 Wit

Vanaf € 29,99
Super Flared Pants Kobalt Super Flared Pants Kobalt

Super Flared Pants Kobalt

Vanaf € 28,99
De blauwe flared sluit met een rits en heeft imitatie zakken aan de achterkant. De blauwe flared sluit met een rits en heeft imitatie zakken aan de achterkant.

Super Flared Pants Blauw

Vanaf € 28,99
De fuchsiakleurige jeans sluit met een rits en heeft imitatie zakken aan de achterkant. De fuchsiakleurige jeans sluit met een rits en heeft imitatie zakken aan de achterkant.

Super Flared Pants Fuchsia

Vanaf € 28,99
De blauwe flared jeans loopt wijd uit en sluit met een knoop en rits. De blauwe flared jeans loopt wijd uit en sluit met een knoop en rits.

Flared Jeans KJ039-2 Lichtblauw

Vanaf € 29,99
De zwarte flared sluit met een rits en heeft imitatie zakken aan de achterkant.

Super Flared Pants Zwart

Vanaf € 28,99
De beigekleurige flared sluit met een rits en heeft imitatie zakken aan de achterkant. De beigekleurige flared sluit met een rits en heeft imitatie zakken aan de achterkant.

Super Flared Pants Zand

Vanaf € 28,99
Flared Pants Lulu Zwart Flared Pants Lulu Zwart

Flared Pants Lulu Zwart

Vanaf € 16,99
Grote maten
De blauwe flared jeans, heeft zakken op de voor- en achterkant en sluit met een rits en knoop. De blauwe flared jeans, heeft zakken op de voor- en achterkant en sluit met een rits en knoop.
De flared pants, met dierenprint, heeft een elastische taille-band en zakken op de voor- en achterkant. De flared pants, met dierenprint, heeft een elastische taille-band en zakken op de voor- en achterkant.

Flared Pants Josje Panter Bruin

Vanaf € 17,99
De zwarte, flared broek, heeft een elastische taille-band.

Flared Pants Vera Zwart

Vanaf € 18,99
De flared broek, in taupe, heeft een elastische taille-band.

Flared Pants Vera Taupe

Vanaf € 18,99
De donkergroene, flared broek, heeft een elastische taille-band.

Flared Pants Vera Donkergroen

Vanaf € 18,99
Pantalon Casey Zwart Pantalon Casey Zwart

Pantalon Casey Zwart

Vanaf € 44,99
Sale
De beige, flared spijkerbroek, heeft zakken en sluit met een knoop en rits. De beige, flared spijkerbroek, heeft zakken en sluit met een knoop en rits.

Nina Carter | Flared Jeans P079-19 Beige

Vanaf € 17,49 Regular Price € 34,99 -50%
Sale
De grijze flared spijkerbroek is high waist en heeft zakken en een destroyed detail. De grijze flared spijkerbroek is high waist en heeft zakken en een destroyed detail.

Redial | Flared Jeans RD8012 Donkergrijs

Vanaf € 17,49 Regular Price € 34,99 -50%
Sale
De zwarte flared spijkerbroek is high waist, heeft zakken en een rafelige onderkant. De zwarte flared spijkerbroek is high waist, heeft zakken en een rafelige onderkant.

Redial | Flared Jeans 6922 Zwart

Vanaf € 17,49 Regular Price € 34,99 -50%

Flared broeken bij Twinkels Fashion & Lifestyle

Een geweldige trend die al een aantal jaren terug is uit de jaren ’60 en ’70 zijn flared broeken. Wij zijn helemaal fan en vinden dat een flared pants elke outfit een finishing touch geeft. Shop flair pants bij Twinkels Fashion & Lifestyle in Den Bosch, Uden, Oss & Rosmalen of online via de webshop.

Flared pants voor dames kopen

Draag jij het liefste een comfy outfit die lekker zit maar wil je er ook nog eens stijlvol uitzien? Een flared broek of flared jeans is het perfecte fashionitem voor jou. Ze dragen heerlijk en zien er ook nog eens super fashionable uit waardoor jij er comfy en on trend bij loopt!

Veelgestelde vragen flair pants

Welke soorten flared pants zijn er allemaal?
We hebben een ruim assortiment flared broeken. We hebben flared pants gemaakt van travelstof, flared broeken met een print, effen flair pants en flared jeans. De flared pants zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren waaronder ook zwarte flared broeken en witte flared broeken. Voor ieder wat wils. 

Zijn er flared pants voor iedereen?
Ja. Het assortiment flared pants is groot. We hebben flared pants voor iedereen. De flared jeans zijn ook verkrijgbaar in grote maten, tot en met mt. 48.