Niets zo heerlijk als thuiskomen na een lange dag werken en je schoenen uitgooien. Hop, pantoffels aan, warme chocolademelk erbij en het thuisgevoel is meteen compleet. Bij Twinkels Fashion & Lifestyle hebben we onze pantoffelvoorraad weer eens lekker aangevuld, zodat jij er dit seizoen warmpjes bij zit.

Een pantoffel voor iedereen

Onze pantoffels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zo kun jij kiezen welke het beste bij jouw past. De pantoffels zijn heerlijk zacht vanbinnen en hebben een fijn voetbed zodat je er lang en comfortabel op kunt lopen. De pantoffels zijn afgewerkt met een zachte fluffy rand. De pantoffels geven jouw “chill outfit“ een mooie oppepper en zorgen ervoor dat jij er thuis ook volgens de laatste trends bijloopt. Van roze tot camel en zwarte glittertjes, de pantoffels zijn niet alleen leuk voor jezelf maar ook om als cadeau te doen. Ideaal als geschenk voor in de sinterklaas schoen, met verjaardagen of voor kerst.

Super comfortabel, warm en hygiënisch

Het dragen van pantoffels in huis heeft veel voordelen. Ze houden niet alleen je voeten lekker warm tijdens de koudere dagen, maar zorgen er ook voor dat het bij jou binnen veel schoner is. In huis je schoenen dragen is namelijk niet zo hygiënisch Bacteriën van buiten blijven onder je zolen zitten en worden verspreid door je woning zodra je schoenen in huis draagt. Doe daarom je schoenen liever uit bij binnenkomst en draag een pantoffel.

Beter voor je voeten

De hele dag op dezelfde schoenen lopen is niet fijn voor je voeten. Daarom gooi ik ze het liefst meteen uit zodra ik thuis kom. Door pantoffels te dragen geef je je voeten toch genoeg steun en zorg je ervoor dat ze een zacht voetbed hebben. Kunnen ze lekker even uitrusten :-)

Slipper pantoffels: handig en mooi

Bij Twinkels hebben we heerlijk warme slipper pantoffels. Deze pantoffels zijn aan de achterkant open. Hierdoor kun je ze gemakkelijk aandoen en zit je voet ‘vrij’. Dit zorgt voor een super comfortabel gevoel. De warme binnenvacht houdt je voeten warm terwijl ze ook genoeg ventilatie krijgen door de open achterkant. Zo heb je warme voeten zonder dat ze gaan zweten. Ideaal!  

Welke pantoffel kies jij?

Wij hebben pantoffels voor iedereen. De pantoffels zijn zowel online als in de winkels verkrijgbaar en superleuk om als  cadeau te doen. Welke zou jij kiezen?! Laat het ons weten door een berichtje achter te laten op onze Facebook-pagina