Ben je op zoek naar een tijdloze, trendy en lekker zittende broek? Dan is de flair pants echt iets voor jou! De flared broek voor dames is zowel als flared pants met print, flared pants zwart en als witte flared broek erg gaaf om te dragen. De broek is van stretch stof gemaakt en zit aan de bovenkant strak, waarna het uitloopt naar een brede onderkant met een prachtige wijde pijp. Wil jij weten op welke manier je de flared broek voor dames het beste combineert? Dan lees je op deze pagina meer over flair pants, waar de trend vandaan komt, uit welke flared broeken voor dames je kunt kiezen en op welke manier je ze met je outfit kunt combineren.

Waar komt de trend van de flair pants vandaan?
De flared broek is een trend die al een tijdje gaande is, maar er niet minder op wordt. De oorsprong van de flared broek komt uit de jaren ’60 en ’70. Dit wordt ook wel het hippie en disco tijdperk genoemd. Toen was het helemaal hot om een strakke broek met mega wijde pijpen te dragen. Deze trend is comfortabel, kleed af en zorgt er zelfs voor dat je benen er veel langer door lijken. De broek kun je zowel met een low, als high waist kopen. Ze zijn er zowel in stretchy stoffen als in spijkerstof. Dit maakt van deze broek een item dat niet in je garderobe mag ontbreken.

Ben je op zoek naar een geweldige flared broek voor dames? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Op Twinkels.nl heb ik de mooiste flair pants voor je geselecteerd! Je kunt uit veel verschillende soorten kiezen, zoals de flared pants met print, flared pants zwart, of een witte flared broek. Je kunt het zo mooi niet bedenken of je bestelt het makkelijk en snel in de webshop.

Uit welke flared pants kun je allemaal kiezen?
Hoe gaaf is het om een aantal verschillende flair pants aan je garderobe toe te voegen? Je zou bijvoorbeeld voor een flared pants zwart, flared pants print of een witte flared broek kunnen kiezen. Het maakt niet uit welke maat je hebt, door de stretch stof kan de flared pants door iedere vrouw gedragen worden. Het ziet er tof uit en je benen lijken er langer en zelfs slanker door als je deze broek draagt.

Op welke manier kun je de flared broek voor dames het beste combineren?
Heb je een mooie witte flared broek in de kast hangen? Dan is deze optie helemaal geweldig op het moment dat je felle kleuren wil combineren. Kies bijvoorbeeld voor een felgekleurd shirt, een mooie bloementop of een pasteltint blouse. Hiermee krijgt je outfit direct een frisse en zomerse vibe. Wil je liever klassiek blijven? Kies dan voor de all time flared pants in het zwart. Deze broek kun je echt overal bij dragen. Dat komt vooral doordat de flared pants zwart een goede basis vormt voor de rest van je outfit. Je kunt er de zakelijke kant mee op, maar ook zeker een speelse, sexy of stoere kant mee laten zien.

Wat dacht je van een flared pants in het zwart met een prachtige kanten body en oversized blazer? Je zou er ook een lekker warme trui mee kunnen combineren in de koudere maanden. De flared pants met print is ook een gave aanwinst voor je kledingkast. Hierbij kun je een mooie blouse dragen. Zorg ervoor dat je de flared broek voor dames vooral draagt zoals jij hem het meest comfortabel en leuk vindt zitten.