Hi fashionistas,

Mijn naam is Selma en ik blog vooral over fashion. Samen met mijn man woon ik in hartje van Nieuwegein. Ik ben als klein kind altijd bezig geweest met fashion en alles wat er, ook maar een beetje, mee te maken heeft! Niet get toch, dat ik ben begonnen met bloggen?

Goed. Nu we het toch over fashion hebben.. Met fashion maak je een statement. Het is leuk om verschillende outfits te creëren en er goed uit te zien. Bij Twinkeltje kun je dat zeker! Je vind er de nieuwste en laatste trends, voor de beste prijs. Een uitgebreid assortiment dat vind ik belangrijk. Zeker nu met de jaarwisseling op hele, hele korte termijn is dat toch mooi meegenomen. Lekker rond neuzen online en dan zo de juiste outfit samenstellen. Wat is er mooier dan jezelf verwennen in deze koudere dagen? Door iemand anders verwend worden misschien? Hoe dan ook, door Twinkeltje Twinkelen we allemaal.

ShoeAholicandMore.com

Ik Twinkelde afgelopen week net een beetje extra toen ik hoorde dat ik het Twinkeltje Blog Award heb gewonnen. Dank je wel daarvoor!
Goed om te weten is dat jij ook kunt winnen.. Twinkeltje is namelijk altijd op zoek naar nieuwe samenwerkingen met bloggers. We just ♥ bloggers, en ze belonen doen we graag. Na het lezen van een blogpost, wordt deze beoordeeld. En misschien wel bekroond met een award. Maar hoe? We moeten er gewoonweg van gaan Twinkelen.. Door vaker samen te werken, is het mogelijk om het award een soort van te upgraden; eerst naar brons, dan zilver en heel soms naar goud. Aan iedere upgrade zit een extra-tje verbonden.. Een best wel groot extra-tjes, namelijk € 100,- shoptegoed voor het bronzen award, € 200,- voor het zilveren en maar liefst € 300,- voor het gouden Twinkeltje Blog Award. Ook bloggen? Mail dan naar [email protected]

Fijne jaarwisseling!

Groetjes Selma