Onlangs zijn Boetiek.nl en Twinkeltje.nl een samenwerking aangegaan. De redactie van Boetiek.nl was razend enthousiast en stond te popelen om een favoriete outfit te shoppen. Hieronder het resultaat:

Biker boots
Een vrouw die weet wat ze wil draagt dit uit naar de buitenwereld. Niet alleen met een zelfverzekerde houding en ogen waarin je ziet dat ze een mening heeft, maar ook in kleding. Daarom verdient een stoere vrouw een stoere look. In dit geval, is het vooral de schoen die het hem doet. Wanneer je schoeisel ‘stoer’ uitstraalt, zal de rest van de outfit daarin meegenomen worden. Daarom hebben we gekozen voor een combi met paar flink stoere biker boots.

Het mooiste is het als een broek zich strak langs de benen vormt, zich soepen om de kuiten spant en hop de boot inglijdt. Door het contrast van smal naar groot te laten verlopen valt de kledingkeuze nog beter op. Twinkeltje heeft super veel broeken en jeans in de collectie, maar dit is onze favoriet!

Aan het geheel voegen we wat kleur toe met een snufje koraal/ rood. Of, vooruit, een hele schep, omdat het zo’n lekker kleurtje is. Deze trui past perfect binnen de lijntjes van deze stijl, door de afzakkende schouder voor het nonchalante effect. De termen stoer en nonchalant gaan immer hand.

Wat vinden jullie van de favo-Boetiek.nl-outfit? Wij zijn benieuwd!

X Deb