Toon filters Filters verbergen

1-4 van 4 producten per pagina

  • 39.217 artikelen

Sjaals online kopen

Een vierkant of langwerpig doek dat gedragen wordt ter bedekking van het hoofd, de hals en/of schouders. Inderdaad, een sjaal. Sjaals worden gedragen om symbolische redenen, voor de warmte, maar zeker ook als mode-item. Dat treft. Want bij Twinkels kun je trendy sjaals online kopen.

Je ziet ze steeds meer, sjaals. Een sjaal is een typisch een accessoire waar je er als vrouw nooit genoeg van hebt. Sjaals maken je outfit helemaal af. Ze zijn er dan ook in allerlei soorten en lengtes, en in allerlei kleuren en prints: van een colsjaal tot een dun sjaaltje, van een korte sjaal tot een over-sized sjaal, van een zwarte sjaal tot een pastelkleurige sjaal, en van een effen sjaal tot een sjaal met een dierenprint.

Again, sjaals maken je outfit helemaal af. Maar dat niet alleen; sjaals kunnen je outfit ook voorzien van een andere twist, een andere touch. Stoer gekleed, maar wil je niet te hard overkomen? Combineer je outfit dan met een pastelkleurige sjaals met een lief printje. En andersom, lieflijk gekleed maar wil je niet te tuttie overkomen? Ga dan voor een sprekende sjaal. Het sprekende kan zitten in zowel de soort, als in de kleur of print.

Trendy sjaals

Een sjaal kun je dragen ongeacht je kledingmaat. Of je nu gezegend bent met maatje-model of ietsjes meer vlezig bent, een uitgebreide collectie sjaals moet je hebben. Sjaals passen altijd. Zorgen om de maat zijn dus niet nodig. Maak je liever druk om de soort, de lengte, de kleur en/of de print.

Hippe sjaals; hipp-y sjaals

De grote, vierkante sjaals met een Azteken print zijn he-le-maal hip. He-le-maal hippy! Just kidding! De Azteken print is hét van nu! Dit komt niet alleen door het uiterlijk, maar zeker ook door de functionaliteit. Je kunt ze over je dames jack dragen als het wat frisjes is; net-te-koud-voor-een-jas-weer. Ook goed te combineren met een jurk, als het net wat later wordt dan gepland op het terras.

Heb je ondanks de ruime collectie trendy sjaals van Twinkels je keus nog niet kunnen maken? Geen paniek! De collectie wisselt wekelijks.